HURRAAA

HURRAAA

Idag är det Emils dag. Därför blir dagens blogginlägg en hyllning till honom. :)

GRATTIS min kära Kalles Kaviar på 19-årsdagen. Idag för ett år sedan stod jag och gjorde en smörgåstårta. :) Iår blir det andra bullar. Ett kollage till och med! Imorgon kommer du hem och då ska du få en liten present av mig.

HEPP, självklart fungerar det inte att ladda upp mitt fina kollage. Får bli en titt på bilddagboken istället. Här kommer andra kort istället. JAG SAKNAR DIG! :)

image7



PUSSIS


fint väder med tråkigt plugg

Gårdagen var mycket trevlig och träffade goda vänner. Nu sitter jag hemma och försöker komma till ro för att skriva min Cambridgeuppsats. Som är den näst sista, vilket är helt underbart! Får ingen inspiration till mitt skrivande vilket är väldigt jobbigt. Vill bara gå ut och gå, men jag har slarvat bort hela förmiddagen så det blir inget med det förrän jag är klar med uppsatsen.

Den här veckan kommer bli bra, jag känner det på mig. Imorgon har jag som vanligt tre lektioner, dock med sjuttioelva timmars håltimme emellan bara. O på italienskan gör vi inte alls mycket imorgon. Då kommer italienare som vi ska prata med, men vi får prata engelska om vi vill. Sen är det iförsig rollspel i historian på tisdag vilket kan bli jobbigt, men det återstår att se. Förhoppningsvis har vi andra tillfället på onsdagen o isåfall är vi klara med den näst sista historiauppgiften också. På onsdag har jag sovmorgon då italienskan är inställd, det ska bli såå skönt. o sen på kvällen är det studentfest. Det är verkligen bara 50 dagar kvar, INGENTING! Det känns inte som att det var längesedan jag kom första dagen till skolan, kände inte en knutte och hade ångest. Torsdag har jag sovmorgon som vanligt och det är ju skönt efter fest o sen är de fredag, o då är de snart helg!

Ne, nu ska jag nog återgå till böckerna. Inte lockande, men nödvändigt!


PUSSelipuss


..

FÖRRESTEN!

Igår gjorde jag blodprov, stick i fingret för första gången i hela mitt liv. OCH, jag stack mig heeeelt själv. OCH, jag har blodgrupp A RH+, jag är inte särskilt unik. :( Men jag överlever. Nu ska jag hoppa in i duschen!

lördag

Idag har det vart en lugnt men bra dag. Direkt när jag vaknade och insåg hur fint väder det var ute hoppade jag i lite kläder och gick ut och tog en promenad på 45 minuter. det var väldigt skönt. När jag kom tillbaka åt jag en mycket god frukost och sedan dess har jag hunnit göra en idrottsuppgift som ska lämnas in på tisdag o så har jag bara slappat.. nu ska jag nog göra en uppgift till om jag orkar och efter det är det dags för mig att hoppa in i duschen för sen kommer Cilla och Matilda och då ska vi baka pizza o sen åka ner till Pim´s och sen får vi se vad kvällen ger.

Igår var det trevligt. Efter fotboll med en stor del av klassen, som jag självklart var bäst på så bar det av till maxi för att handla lite. Sen åkte vi hem till mig och myste och spelade spel. Så mycket som jag skrattade igår var det riktigt längesedan jag gjorde, iallafall under en hel dag. Vädret är underbart och jag är lycklig. :D


Au Revoir

underbart

helt sjukt skönt väder nu på eftermiddagen/kvällen. Vi tog oss en långpromenad, mor och jag och jag njöt. Hela vägen. Nu gott folk ska jag gå och lägga mig. Hoppas helgen bjuder på nåt roligt! Ryktas om fotboll på fredag, får se om det blir av. Om jag känner oss rätt så blir det förmodligen inte det..

puss och godnatt

sommarjobb

Såååå skönt. Idag är sommarjobbet klart också. helt underbart att ha den ångesten ur världen. Jag har planerat för en sommar med jobb och pengar och nu blir det alltså så. så skönt. den här sommaren ska bli BRABRABRA!!

Sen har vi fått ett nytt kylskåp också, det är fint. :)

PUSS på er

promenad

Nu är det tredje dagen i rad jag har vart ute på en långpromenad och jag blir jätteskönt trött efteråt. :)
Ikväll åt jag tomatsoppa, och den är sjuuukt god. nu strax ska jag ta mig några hallon och sätta mig med läxböckerna framför tvn. Mamma frågade om jag vill åka med henne nästa vecka till Berlin för att hälsa på pappa och göra lite andra ärenden. Hoppas det blir av, då kan jag kolla läget innan Cilla, Karin och jag ska ner dit och göra stan osäker. Till  helgen vet jag inte vad som händer, efter ändrade planer från i söndags hoppas att jag får med mig några fler på grillning. O jag och Karin och Rocky Road är ett säkert kort. För övrigt går jag runt och luktar Cillas FCUK parfym. Mums, den är bra god!
 
Nepp, nu väntar Cambridge och Italienska! Arrivederci!

KÖSS

goodie

Idag har jag vart lite duktig. Till att börja med gick jag till och från skolan, vilket tillhör ovanligheterna. I skolan fick jag massage av Erika och det var verkligen precis vad jag behövde. Särskilt när jag inte missade engelskan som var inställd. Jag slutade sent efter italienskan o när ja kom hem åkte vi direkt till morfars grav. Idag skulle han fyllt nittio min lilla älskade moffi. När jag kom hem gick jag ut och gick på berget med Karin o nu har jag precis ätit. Smaskigt var det. Broccoli, avocado, körsbärstomater och en liten köttbit. Det satt inte helt fel!

Igår var ingen bra dag. Halva dagen gick åt till att skriva cambrigdeuppsatsen, sen gick det bara utför. Allt blev fel igår. Usch, sådana dagar gillas inte.

nu ska jag ta mig för andra saker att göra, en ny dag och nya tag.

Hej!

I am Sam

en liten uppdatering.. Igår såg jag en film, I am Sam hette den. GRYMT bra. Tyckte jag iallafall. :) den var säldigt fin och med handen på hjärtat så grät jag litegrann. Handlar om en utvecklingsstöd man som mister vårdnaden om sin sjuåriga dotter. Den kan jag rekommendera!

Idag kommer min syster hem något förtidigt men alltid välkommet. Ikväll blir det nog fika och massa prat med Cilla..

Ne, nu ska jag nog nörda mig och sätta mig vid tvn samtidigt som jag gör lite matte breddning. :)

puss och tjo

Litteraturhistoria och tacos

Jag har för första gången kommit på en grej som intresserar mig. Litteraturhistoria! 'Låter tråkigt, men det är det inte. historia i övrigt kan ta och försvinna någonstans långt bort. Särskilt med Patrik nilssons jävla krav på betyg.

Ikväll har jag och mamma ätit tacos, och för en gångs skull hjälpte jag till att göra iordning. Fixade iförsig bara lite grönsaker, men alltid en början. Jag tror på min kockframtid. Jag ska bli grym på matlagning!

Inställd tyska idag också som suger hårt eftersom jag hade håltimma fram till den i tre timmar. Massage av Erika på måndag är spikat också. 40 minuter ryggmassage. mmm, mums! Speciellt när Erika är så grym också. Hittade min gamla mobil också. ska nog ta och titta igenom den lite. finns en del minnen med dig där i :)

Bifogar en bild också som väcker lite känslor hos mig. Jag, en sommarkväll på en väldigt liten förfest hos mig med Karin Cilla och Erika..

image4


Puss och tjohej, jag är en glad tjej!

Pajbak

Just nu sitter jag och väntar på att min paj ska bli klar. Jajjemän, för första gången i mitt liv har jag gjort en paj. Jag Hoppas den blir god, för jag är hungrig. Jag förvånar mig själv när det gäller matlagning. Köttfärssås som är världens godaste, och nu förhoppningsvis en smarrig paj. Önskar bara att någon kunde dela min gläjde och känna lite stolthet över att jag kan laga god mat. För nu är jag ensam om det. jaa, jag är faktiskt stolt.

Helgen har vart mys. Älskar att ha en muskulös kropp att krama på. mums. :)

Idag hade vi en lång och ovanligt trevlig pratstund med vår mentor Emanuel. Han berättade om när han var i Sri Lanka, där han blev adopterad från. Nu har han även börjat fjäska ikapp för att han är dryg mot mig allt för ofta. Men i ärlighetens namn kommer jag sakna honom, bästa mentorn!

För övrigt var det nog den tråkigaste idrottslektionen på länge enligt mig. Flaggan, mycket stillastående och mycket regeldebatter. usch. O oskarjävel skulle vara rolig och välta mig på låtsas. de var inte så mycket låtsas i det hela dock. Uschiamig. Nästa vecka är det vår tur att hålla i lektionen. :)

Jag lovar att återkomma med om hur pajen smakade. :D nu är det dags för mig att ta en titt på den. Tror inte den är klar, för det tar en hejdundrans med tid..

Hej alla gladaimage3

Här bifogar jag en bild på fredrik och emanuel... Hoppas det är fredrik nu.. Fan, det kanske är henrik. men någon av dem är det. :)

hahaha

ett stort jävla skämt. hahaha.

Ibland, då kommer jag till så sjukt bra insikt.

Jag är grym. :)


Lite trött som vanligt

Jag är verkligen konstant trött nuförtiden. Tror det är projektet som är problemet. och tankspridd är jag också. Idag vaknade jag med sjuk huvudvärk som har jävlats med mig till och från under dagen. Roliga bollekar på idrotten förresten.

Igår såg jag på Att göra en pudel, och det är sjukt vad Eva Röse är vacker. det är min åsikt. filmen var bra tyckte jag. :) har börjat bli väldigt filmsugen. så nu får jag nmog börja kolla lite :)

Nubörjar mitt program igen.

Puss sålänge.

RSS 2.0