duktig flicka.

Idag har jag vart flitig. Ovanligt flitig för att vara jag faktiskt. Vaknade på slalomvägen alldeles ensam och kände inte för att sitta där i min ensamhet och äta frukost, så jag tog bilen hem till Käpplundavägen där jag satte mig och läste tidning och åt frukost. Efter frukost tog jag tag i dagen och städade hela lägenheten. Tog en liten paus och kollade på one tree hill och satte sen igång med att göra en paj med skinka, soltorkade tomater, schalottenlök och färska tomater, så nu står den i ugnen och jag känner mig nöjd med mig själv!

Har fått två nya filmer på posten. "The Talented Mr Ripley" och "Livsverket". Får se om de är något att ha.

Igår var jag och hälsade på mitt förra jobb. Det var kul att träffa dem igen. Fick mitt arbetsgivarintyg ifyllt och även ett rekommendationsbrev. Vemodigt att komma tillbaka, har aldrig jobbat någonstans där jag har trivts så bra som där på KSS..

Ne, nu är det dags att ta ut pajen.

Lovisa

bra helg.

Nu har ännu en helg passerat, tiden går obeskrivligt fort och jag vill bara stanna upp allting. Vill just nu inte bli en dag äldre, o längtar samtidigt till nåt nytt och stort. Är redo att påbörja en ny period i livet. 

I fredags åkte jag med Emil till Torsby. Kanske var det sista gången jag besökte det stället. Byn. Säga vad man vill, men det är ett mysigt ställe och inte alls som här hemma. Inte samma stress och press och för att inte tala omm dialekten. Men jag har vant mig och tycker till och med om den nu! Vi kom upp runt sjutiden så aööt vi gjorde var att åka till Toria och köpa lite frukost och ostbågar, sen åkte vi till lägenheten och gjorde absolut inget mer. Dagen efter var det dags att ta tag i städning och packning, så vi gick upp i tid och satte igång efter en frukost innehållandes färskpressad apelsinjuice och gröt. Efter ett tag satte jag igång med maten och Martin kom för att dela denna måltid med oss. Mätt och glad fick jag skjuts ner på byn och mötte upp Emma för en snabb fika innan hon skulle vidare till Sunne. Det var lika trevligt som vanligt och efter att hon kört tillbaka mig så väntade jag in Emil o sen fortsatte städandet. När allt var klart var det bara dags för överlämnandet av nycklar. Efter det bar det av hemåt till Västgötaslätten igen, lagom kul. Vi stannade i Sjötorp där vi blev bjudna på korv med bröd o strax därefter kröp vi ner i sängen.

Dagen idag har inte ägnats åt något viktigt, så efter en lugn dag ligger jag här i soffan. Imorgon blir det ett besök på KSS igen för ett samtal med min förra chef.


Lovisa

mat.

Nu ska vi snart äta här. Pappi har lagat cordon bleu och efter det blir det kladdkaka. Mums!

Annars har jag knappt gjort något alls idag. Snart bär det dock av till sydostasien, och det ska bli sköntsköntskönt!!

Igår gjorde vi scones och drack té på Mariebergsgatan, satt och myste i höstrusket framför Shrek. Blåsigt är det ute mest hela tiden tycker jag. Tråkigt.

Nu kallar middagen

Lovisa

myspys.

Ja, nu har kvällen nått sitt slut. Det har vart en av de bättre detta år. Jättemånga samlade. Elin som spenderar all sin tid i Oslo och Isabell som gör detsamma i Lysekil bland andra. Cilla och Karin har jag inte träffat särskilt mycket i sommar heller. Mysigt värre! Marias brownies, te, Isabells nötkakor och prat och skratt var lite vad kvällen hade att erbjuda.

Nu kollar jag på ett inspelat Idol och om nån timme eller två kommer väl Emil och hälsar på. Fast då sover jag nog redan.

Tack för mig.

Lovisa

nytt och fräscht

Nu är det dags att ta tag i den här bloggen igen. Inför resan som stundar som förhoppningsvis kommer vara den bästa någonsin så känner jag att det är dags att rycka upp sig igen. Jag vill ju skriva om alla upplevelser och äventyr och uppdatera med bilder.

Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan kasta i mig nåt att äta!

Ha en bra dag, gott folk!


Lovisa

RSS 2.0