16

Nu är det blott 16 dagar kvar av gymnasietiden. Förhoppningsvis väntar en underbar högskoletid eller universitetstid alldeles runt hörnet.

Nå, i alla fall har jag idag gjort mitt sista prov. Eller nästan i alla fall om man räknar bort tyskan på fredag. Idag har jag och Sanna även haft muntligt prov i cambridgen vilket gick bättre än jag var inställd på, jättemysiga interlocuters och det kändes viktigt. Nu är det avklarat och kursen är nästan ur världen. bara 11 juni kvar, med certifikatsprov hela dagen.

Imorgon blir det Liseberg med NV, sen hem o plugga tyska så tyvärr blir det svårt att stanna längre för min del. En del skulle hem o gå på torsdagsbogrens, men det ser även det alternativet mörkt ut för mig.

Nu är det historia som gäller, fast allt jag vill är att sitta ute och grilla och umgås med underbara vänner.. Livet suger ibland..

Back to Business.

P & K

30

OCH... Idag är det 30 dagar kvar.. Lappar sitter över hela skolan. En del roliga, andra mindre roliga.. MEN, det råder en sjukt härlig stämning in school nu. ;) Våren är GRYM!!!

Onsdag

Förutom att jag är otroligt trött i skolan och somnar på nästan alla lektioner så är det kul nu, den sista tiden i skolan. Massa underbara människor som får en att skratta. Det är det bästa jag vet! För övrigt läser jag religion mest hela dagen och idag blev projektet klart! Så underbart skönt. Blev ett litet missöde, men det fixade vi galant. ;) Vår projektledare Emil var nöjd som få, och det är ju faktiskt huvudsaken.  Emanuel kom förbi och lyssnade och han kunde inte hålla sig för skratt, och det var kul! Min studentklänning är i stort sett klar, det sista ska fixas idag. Det kanske blir en liten sneakpeek här sen, lite hemligt ska det ju faktiskt vara. ;)


Jag är faktiskt glad. o nu löste sig skjutsen med oskar idag också. Det var också en lättnad. Ne, nu ska jag kila. Jag ska utföra stordåd!

PUSS

Dags

Ne, nu känner jag att det är dags för en liten uppdatering här. Under tiden som gått har en del hänt. Både 50dagarsfirande och 40 dagarsfirande. Det är INGEN tid alls kvar till studenten nu. Jag börjar få ångest. Men nu är balskor klara, och underkläder och allt sånt också. Har köpt studentskor som jag förmodligen ska byta och sen är det bara smycken och smink och krafs kvar.

Under den här tiden har jag också hunnit träffa Emil en del. HAn var bla med oss på förfest hos Ahlander på 50 dagar, vilket var mycket trevligt. Oavsett allt krångel som finns och funnits mellan oss i dessa tre år så är det helt obeskrivligt vad jag tycker om dig och hur mycket känslor som finns. Finns ingen som känner mig som du och hade det inte var för det jävla avståndet mellan oss hade vi haft världens mest underbara och perfekta förhållande. Det är jag övertygad om. En del mysiga nätter tillsammans har det vart det senaste också, och de är inte helt fel att somna på din arm flera nätter i rad.
 
Ne nu ska jag återgå till verkligheten. Nu sitter jag med en Cambridgeuppsats som går åt skogen med min dåliga fantasi. Ikväll är det välgörenhetsgala som gäller. Det blir nog kul! Förövrigt är denna vecka och veckan därpå två veckor som skapats av döden tror jag. Det är sjuuuukt mycket nu och jag vet knappt var jag ska börja. Nu ska jag avsluta uppsatsen iallafall, alltid en början!

Igår var det 40 dagarsfirande först i Hagenstugan, och det var en händelserik kväll. Först trevligt med folk uppe på berget men kvällen med en som vanligt skämtflörtande, full Patrik, men kvällen kunde slutat mycket bättre. En lättare krock med ett träd var ren tur. Det kunde slutat väääldigt mycket värre än det gjorde, men vi alla är oskadda och det är huvudsaken. Bilen var tydligen åt helvete för ett tag men materiella ting går inte att värdera på samma sätt. Jag är glad att jag och mina älskade vänner lever. Nu är det ett avlsutat kapitel och vi går vidare och ser framåt!


back to business.

Pussss


RSS 2.0