Hrmfff

Jag är så trött på hur min kropp reagerar nu. Den senaste veckan har jag fått yrselanfall ungefär var tredje timme..Får en kort headrush o bara känner hur det snurrar till. Jag är trött på det nu. Jag tror till och med att det har hållt på i två veckor.

DÖD åt projektet. AAAAAAAAAAAAAAAAAH. Så arg blir jag på skiten..

Men emellanåt är jag ganska glad. Idag påminde elin och jag varandra om de två roligaste tillfällen vi vart med om hittills. Den ena inkluderar en trött Karin i ett skolbibliotek i Skövde och den andra en generad Amelie på en strand i Sunny Beach. SÅ KUL!!

Jag älskar mina vänner, sjukt roliga och sjukt underbara!

God LÖRDAGkväll

sömn, och kul sällskap

Karin har precis åkt hem, vi har kommit på att vi inte har ett särskilt sunt sätt att umgås på. usch, vi äter godis och sover. Nyss lade vi oss i min säng, och bestämde oss för att snooza i en kvart. När den kvarten hade gått, blev det tio min till. Hade jag inte vart så duktig och tänk på konsekvenserna av detta beteende hade vi förmodligen legat där än.

Men nu ska jag verkligen sova. Hopp i sängen. NU!

Good Day!

Idag har jag haft en mycket bra dag. Fick en sån grym känsla av välbehag förut idag. Vad det beror på vet bara gudarna ;) Hade ett riktigt bra moment!

Italienskaprovet på morgonen gick bra, Rosina sade att vi förmodligen var den bästa gruppen hon hade sett på dialogerna hittills. Trots att Paulina pratade franska, jag ska att jag skulle gå till flodkanten, precis där vattnet möter stranden och Evelina gjorde annat lurimus. :D Har självklart fått en skrivuppgift i cambridgen igen, som knäcker mig. Tyska utan håkan idag, tacka vet jag att jag sitter bredvid tysken som satt o vänta hela lektionen på att jag skulle bli klar med översättningen så han kunde hjälpa mig. DET gott folk, är snällt!

I maten satt vi mest och skrattade åt Karin som försökte le naturligt, vilket inte gick så bra. I Caffis var det Laurent som höjde på ögonbrynen när jag tog på Elins bröst efter att hon bett mig nypa tills det gjorde ont. Hahaha. vilken dag!

När vi letade upp Emil angående projektarbetet och källhänvisning så fick åtminstone jag mig ett gott skratt.. Han är verkligen lustig!
"Jag har hört mig för bland mina kollegor angående detta, för jag har ju inte jobbat här så länge.......... Jag har ju vart här i två år då."

Idag har jag återigen gett mig själv dåligt samvete, för jag har tryckt i mig två våfflor som min älskade pappa stod och gjorde till mig och mamsen. Mamma ritade diverse lustiga figurer med sylten i grädden. Det hade jag ganska kul åt.

Emil har fixat concealer, makeupstore. Väldigt snällt när jag inte har tid att fixa det själv. Så förhoppningsvis på måndag har jag en bra concealer i min ägo. :D

Jag älskar min pappa, vet inte vad jag hade gjort utan honom. :) Mamma var rolig förut när hon hade missat att det var idag hon skulle hem till en kompis, hon trodde det var imorgon. Skadeglädje, säger pappa och jag!

Förresten är jag väääldigt nöjd med mina näglar nu.. De är lagom långa, fint iordninggjorda och bara jättebra. Jag är glad. :)image1

Hittade två Voda bilder från i somras. Då var man lite brun iallafall. Skönt att man är det nu och så..image2

Nu ska jag kolla på so you think you can dance. sen är det grey´s! :D

GOD KVÄÄÄÄLL!


Ny dag, nya möjligheter.

Hej hopp! nu ska jag iväg till Emil och äta lite mat. Förmiddagen har ägnats åt frukostätning på mariebergsgatan, projektarbete, dusch, sminkning och nu är jag redo att möta snön och solen utanför.

*Nu ska jag åka, nu ringde Emil och fråga om jag ville bli hämtad. För det är ju väldigt jobbit att gå de ca 500 metrerna hem till honom.

Ikväll blir det utgång, o jag är taggad och ska göra det ena och det andra!

God dag allesammans!

Trött

Helt slut efter projektarbete hela dagen.. Men nu är jag hemma igen. Främsta anledningen till att jag skriver nu är för att jag har dåligt samvete efter att ha ätit upp en chokladkanin jag fick av min pappa igår. Det låter kanske inte så allvarligt, men den var sjukt fint gjord, av både vit choklad och mjölkchoklad. nu när jag ätit halva såg jag på påsen att den hade handgjorda dekorationer. Får lite ångest för att jag åt upp huvudet så snabbt..

Det går nog över hoppas jag! Den smakar bra iallafall, och det är ju tur.

Ne, dags att återgå till projektet. Har aldrig haft roligare på en fredagkväll..

God kväll allesammans!

väldigt glad, men samtidigt så trött på massa drygt folk

Så nu har jag skaffat mig en blogg. Många gånger jag känner att jag vill skriva av mig, men det blir aldrig av. Hela lovveckan spenderas på projektarbete i princip, och ett par fester. Emil är hemma och det är trevligt att umgås med honom. Igår var det röd torsdag på bogrens, men det var sjukt lång kö. Det blev fullt och alla kom inte in. Irriterande!

 Just nu känner jag bara för att skriva av mig om nån som gör mig väldigt irriterad för tillfället. Jag blir så arg...
Besviken är nog rätta ordet faktiskt.. Slug, är ett ganska bra ord att börja beskrivningen med. Allt blir töntigt, synd att du inte inser det. Sluta liksom. Mer kommer förhoppningsvis, men nu måste jag göra iordning mig lite, för snart kommer emil o ska köra upp mig till Sofia för projektarbete.. Ingen stor skräll.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0