Sista dagarna down under

Igar gick vi upp tidigt for att forsoka ta oss till Manly Beach som vi hort ska vara jattefin. Vi alskar dock sangarna har och bade Amanda och jag hade problem med att ta oss ur sangen. Eftersom det var lite molnigt sa blev det poolhang istallet, orkade inte aka en timme bort till en strand nar det anda var halvtaskigt vader. Efter poolen blev det dusch och sen tog vi en promenad pa stan. Bl.a bort till Apple Store dar jag kopte mig en ipod som kanns nodvandig infor framtiden och framtida resor som vi slipar pa vi tre. Den ar gron och jattefin. Vi gick hem och at bakad potatis med fetaost och kryddor bland annat och sen blev det vila, smink och goon en sista gang. En fransman blev lite kar i Sofia och satt och luktade svett bredvid henne i soffan och pratade konstant med henne. Amanda och jag dog inte lika bra. Han var en stolpskott som sa manga andra. Vi satt och pratade lange och gick ut jattesent. Vi gick over till andra sidan gatan till Side Bar, vilket har blivit vart hangstalle i Sydney. Utanfor traffade vi fyra australiensare som pagrund av sin harkomst inte kom in pa krogen utan var hjalp. Jag fick latsas vara flickvan till en kille vid namn Pascal och alla killar var oss evigt tacksamma for att vi hjalpte dem in.

Dar inne traffade Amanda och jag tva danskar som blev lite val efterhangsna och nar vi forsokte bli av med dem genom att ga upp och ut sa hangde de genast efter. Vi hangde med dem och nar vi suttit dar ett tag och bett dem saga "Jag fatta inta!" ett antal ganger sa kom fransmannen tillbaka. Efter detta foljde han efter oss hela kvallen och gick efter i sin kostym, utan att oppna kaften. Skitknepig kille. Side Bar stangde och vi gick vidare. Pa vagen traffade Sveriges skonaste stockholmare som fick namnet Patte Parla. Han var en av de skonaste och mysigaste vi traffat under hela australientiden. Grym kille som gick runt med sin filmkamera och snappade upp roliga handelser. Det blev svenska sanger framfor linsen och vi stod ute och hade trevligt anda fram pa smatimmarna. Danskarna forsvann ganska snabbt och sen forsvann ytterligare en hollandare som trottnade pa att vi pratade svenska hela tiden. Vi traffade spanjorer som med hull och har kopte att vi var tva par som var ute och reste tillsammans. Vi var inte hemma forran halv sex, sex och hade da haft varldens basta avslutningskvall. Fransmannen gick inte forran precis innan vi sade hejda och han var det jobbigaste vi stott pa pa lange. Stolpskottsmagneter ar vad vi ar, som jag tidigare sagt.

Imorse vaknade vi inte forran halv ett och da var det stralande sol ute. Patte ringde och fragade om vi skulle hitta pa nat sa de kom till oss och sen hangde vi vid varan pool tills solen gick ner bakom en byggnad. Da gick vi over till deras hostel och satt och solade dar resten av eftermiddagen. Ikvall har vi vart och atit pa en skitacklig kinesrestaurang for dyra pengar. Men vi ar inte bittra. Vi har haft en underbar sista dag har i Australien. Nu ska vi traffa Patte och Gurra en sista gang..

Snart kommer jag hem, da kommer sakert ett inlagg om hur jobbigt och angastfyllt det ar att vara hemma!
OFick precis reda pa att Oliver och Carro bokat tag till Skovde sa de kommer snart och halsar pa. Vi har mycket att se fram emot.

Snart ses vi Skovde!

Puss och Kram Lovisa

sydney

Var ute i torsdags, men det blev en diger kvall och det luktade svett overallt, sa vi gick hem tidigt. Vi sov ut och satt vis poolen pa fredagen och laste och gjorde sen pasta och lag och softade pa hostelet bland alla andra. Vi lag och pratade sent och filosoferade over resan sen blev det sangen for oss. Lordagen blev det poolhang ett tag bland dryga australiensare som envisades med att skvatta ner oss och vara bocker nagra ganger for mycket. Efter dusch gjorde vi varma mackor som var gudomligt goda och sen gick vi och kopte goon. Smink och klader pa, och sen borjade vi festa pa hostelet. Vi drack upp hela goonbagen och det har vi inte gjort en enda gang. Iforsig var det svagare vin an vanligt, men det slank ner. Vi gick till Side Bar dar vi hangde med nagra australiensare hela kvallen och sen gick vi hem och sov inte forran klockan var fyra. Idag har vi atit subwayfrukost och sen lag jag och laste medan Amanda och Soffan gick ivag pa en shoppingtur. Sen motte jag upp dem i stan, sa gick vi och handlade massa smatt och gott. Efter det gick vi till Hyde Park och hade varldens mysigaste picknick. Vi njot en an gang av varandras sallskap som vi faktiskt lyckats gora hela resan. Det var en underbar picknick och nar vi borjade frysa efter att solen borjat ga ner sa gick vi hem och nu sitter vi har. Ikvall ska vi ta det lugnt, spela kort och prata om angesten som ligger tung over oss alla.

Vill INTE hem alls. bara for att traffa familjen. Men pa torsdag ar jag hemma igen. USCH!

Kram Lovisa

sista tiden i Cairns

Fredagen gjorde vi fina armband i en liten mysig nutik mitt i centrala Cairns. Fredagkvallen agnades at utgang. Vi traffade tva australiensare som verkade trevliga med visade sig vara stolpskott, sa vi gick hem och lade oss.

Sista lordagen i Cairns lag vi vid lagunen hela dagen och njot av det fina vadret och lekte i vattnet. Vi gick hem och duschade, gick till woolshed och at supergod mat. Fisk, vilket var alldeles for lange sen jag at. Vi gick hem och satte pa oss bade klader och smink och sen blev det olforfest pa hostelet. Lagom forfriskade gick vi till Gilligan's dar vi traffade Amelie som fyllde ar en kortis innan de trakigt nog var tvungna att ga hem. Johan stannade kvar med oss och det blev en trevlig kvall till slut.

Sondagen var lite tuffare. Vi var tvungna att ga upp tidigt for att byta rum eftersom vi alltid ar dumma och slappa och forsena med att forlanga rummet. Vi checkade ut, at frukost pa subway dar vi satt ett tag for att piggna till lite och lata tiden ga. Checkade in igen vid halv tva och sov en stund, at pasta och gick sedan pa bio. Valentines day. vi at popcorn & njot av en sjukt mysig film med jattebra skadespelare. Den maste ses, ar nog lite av en tjejfilm, men valdigt bra! Sedan gick vi och lade oss tidigt.

Mandagen vaknade jag upp alldeles ensam i rummet eftersom Amanda och Sofia var ivag pa skydiving. jag at lite frukost och gick och lade mig for att lasa vid poolen. Tessan som vi motte i Thailand kom efter nagra timmar och gjorde mig sallskap. Det var roligt att traffa henne igen. Vi at kangurukott och potatis och sen duschade vi och hade en sista forfest pa hostelet. Vi bodde med en supersot japan som ursaktade sig for att det kunde lukta sweet chilisas i rummet eftersom hon hade spillt ut det i hela hennes vaska. Skitsot tjej verkligen. vi gick till gilligan's dar det var stendott och sen woolshed dar det var bra drag. Vi traffade norrman och en tysk och kvallen slutade vid lagunen for oss alla fyra. Vi kom hem vid 4.30 pa morgonen och var sota japan vaknar nar vi kommer in och ropar: HELLO, did you enjoy? och tander sin sanglampa sa att vi ska se nat i morkret. Sa sjukt sot var hon!

Tisdagen sov vi lange. Tessan kom, vi at frukost och sen hangde vi pa rummet ett tag dar vi satt och pratade lange. Det var mulet, men vi gick till lagunen och kollade efter Amelie & co, sen at vi glass och gick till Tribal. Det var den varmaste dagen nansin sen vi kom till Australien. Helt sjukt kvavt och det kandes som askan hangde i luften. Vi gick hem, duschade, packade och rensade ur vaskorna. Motte Amelie m.fl pa woolshed dar vi at en sista gang. Vi at kycklingburritos alla fyra, tills vi storknade och bestamde oss for en spontanutgang. Vi drack ol, kollade och deltog i en fiskracetavling, dansade pa borden och gick sen hem. Djurrace ar verkligen Australiens grej. Sag att det ar krabbrace nan dag pa var hostelbar. Kackerlackor, fiskar och krabbor. Det tar aldrig slut..

Onsdagen blev det tidig uppgang for att ata frukost och checka ut. Vi fick saga hejda till Tessan och tog sen en taxi till flygplatsen. Slocknade som tre sma stearinljus sa fort planet lyfta och sen sov jag hela vagen till Sydney. Det kandes valdigt vemodigt att lamna Cairns eftersom det innebar slutet pa aventyret. Val framme i Sydney tog vi oss till YHA Railway Square och det kandes jattekonstigt att vara tillbaka. Vi blev an en gang uppgraderade dar och fick ett fyrarum alldeles for oss sjalva. Vi gick till Hungry Jack's och at och gick sedan pa stan och kopte med oss lite mat till veckan. Vi hangde pa rummet, spelade kort och at sushi.

Idag sov vi verkligen ut och sov som prinsessor alla tre. Vi at frukost och gick sedan ut till poolen och satt dar och forsokte fanga lite sol. Vi satt dar nagra timmar, pratade igenom resan och gick sedan in och duschade. Ikvall ska vi ata kanguruhamburgare pa hostelet och sen ska vi ga ut. Sydney ar som svensk sensommar for tillfallet sa temperaturen har ar mycket mer behaglig an i Cairns. Tror dock att det kan bli lite kallt ikvall, och det ar vi inte alls vana vid. Far val borja vanja oss, for om en vecka ar vi hemma i snoiga och kalla Sverige igen.

Kramar Lovisa

RSS 2.0