Sista dagarna down under

Igar gick vi upp tidigt for att forsoka ta oss till Manly Beach som vi hort ska vara jattefin. Vi alskar dock sangarna har och bade Amanda och jag hade problem med att ta oss ur sangen. Eftersom det var lite molnigt sa blev det poolhang istallet, orkade inte aka en timme bort till en strand nar det anda var halvtaskigt vader. Efter poolen blev det dusch och sen tog vi en promenad pa stan. Bl.a bort till Apple Store dar jag kopte mig en ipod som kanns nodvandig infor framtiden och framtida resor som vi slipar pa vi tre. Den ar gron och jattefin. Vi gick hem och at bakad potatis med fetaost och kryddor bland annat och sen blev det vila, smink och goon en sista gang. En fransman blev lite kar i Sofia och satt och luktade svett bredvid henne i soffan och pratade konstant med henne. Amanda och jag dog inte lika bra. Han var en stolpskott som sa manga andra. Vi satt och pratade lange och gick ut jattesent. Vi gick over till andra sidan gatan till Side Bar, vilket har blivit vart hangstalle i Sydney. Utanfor traffade vi fyra australiensare som pagrund av sin harkomst inte kom in pa krogen utan var hjalp. Jag fick latsas vara flickvan till en kille vid namn Pascal och alla killar var oss evigt tacksamma for att vi hjalpte dem in.

Dar inne traffade Amanda och jag tva danskar som blev lite val efterhangsna och nar vi forsokte bli av med dem genom att ga upp och ut sa hangde de genast efter. Vi hangde med dem och nar vi suttit dar ett tag och bett dem saga "Jag fatta inta!" ett antal ganger sa kom fransmannen tillbaka. Efter detta foljde han efter oss hela kvallen och gick efter i sin kostym, utan att oppna kaften. Skitknepig kille. Side Bar stangde och vi gick vidare. Pa vagen traffade Sveriges skonaste stockholmare som fick namnet Patte Parla. Han var en av de skonaste och mysigaste vi traffat under hela australientiden. Grym kille som gick runt med sin filmkamera och snappade upp roliga handelser. Det blev svenska sanger framfor linsen och vi stod ute och hade trevligt anda fram pa smatimmarna. Danskarna forsvann ganska snabbt och sen forsvann ytterligare en hollandare som trottnade pa att vi pratade svenska hela tiden. Vi traffade spanjorer som med hull och har kopte att vi var tva par som var ute och reste tillsammans. Vi var inte hemma forran halv sex, sex och hade da haft varldens basta avslutningskvall. Fransmannen gick inte forran precis innan vi sade hejda och han var det jobbigaste vi stott pa pa lange. Stolpskottsmagneter ar vad vi ar, som jag tidigare sagt.

Imorse vaknade vi inte forran halv ett och da var det stralande sol ute. Patte ringde och fragade om vi skulle hitta pa nat sa de kom till oss och sen hangde vi vid varan pool tills solen gick ner bakom en byggnad. Da gick vi over till deras hostel och satt och solade dar resten av eftermiddagen. Ikvall har vi vart och atit pa en skitacklig kinesrestaurang for dyra pengar. Men vi ar inte bittra. Vi har haft en underbar sista dag har i Australien. Nu ska vi traffa Patte och Gurra en sista gang..

Snart kommer jag hem, da kommer sakert ett inlagg om hur jobbigt och angastfyllt det ar att vara hemma!
OFick precis reda pa att Oliver och Carro bokat tag till Skovde sa de kommer snart och halsar pa. Vi har mycket att se fram emot.

Snart ses vi Skovde!

Puss och Kram Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0