sista tiden i Cairns

Fredagen gjorde vi fina armband i en liten mysig nutik mitt i centrala Cairns. Fredagkvallen agnades at utgang. Vi traffade tva australiensare som verkade trevliga med visade sig vara stolpskott, sa vi gick hem och lade oss.

Sista lordagen i Cairns lag vi vid lagunen hela dagen och njot av det fina vadret och lekte i vattnet. Vi gick hem och duschade, gick till woolshed och at supergod mat. Fisk, vilket var alldeles for lange sen jag at. Vi gick hem och satte pa oss bade klader och smink och sen blev det olforfest pa hostelet. Lagom forfriskade gick vi till Gilligan's dar vi traffade Amelie som fyllde ar en kortis innan de trakigt nog var tvungna att ga hem. Johan stannade kvar med oss och det blev en trevlig kvall till slut.

Sondagen var lite tuffare. Vi var tvungna att ga upp tidigt for att byta rum eftersom vi alltid ar dumma och slappa och forsena med att forlanga rummet. Vi checkade ut, at frukost pa subway dar vi satt ett tag for att piggna till lite och lata tiden ga. Checkade in igen vid halv tva och sov en stund, at pasta och gick sedan pa bio. Valentines day. vi at popcorn & njot av en sjukt mysig film med jattebra skadespelare. Den maste ses, ar nog lite av en tjejfilm, men valdigt bra! Sedan gick vi och lade oss tidigt.

Mandagen vaknade jag upp alldeles ensam i rummet eftersom Amanda och Sofia var ivag pa skydiving. jag at lite frukost och gick och lade mig for att lasa vid poolen. Tessan som vi motte i Thailand kom efter nagra timmar och gjorde mig sallskap. Det var roligt att traffa henne igen. Vi at kangurukott och potatis och sen duschade vi och hade en sista forfest pa hostelet. Vi bodde med en supersot japan som ursaktade sig for att det kunde lukta sweet chilisas i rummet eftersom hon hade spillt ut det i hela hennes vaska. Skitsot tjej verkligen. vi gick till gilligan's dar det var stendott och sen woolshed dar det var bra drag. Vi traffade norrman och en tysk och kvallen slutade vid lagunen for oss alla fyra. Vi kom hem vid 4.30 pa morgonen och var sota japan vaknar nar vi kommer in och ropar: HELLO, did you enjoy? och tander sin sanglampa sa att vi ska se nat i morkret. Sa sjukt sot var hon!

Tisdagen sov vi lange. Tessan kom, vi at frukost och sen hangde vi pa rummet ett tag dar vi satt och pratade lange. Det var mulet, men vi gick till lagunen och kollade efter Amelie & co, sen at vi glass och gick till Tribal. Det var den varmaste dagen nansin sen vi kom till Australien. Helt sjukt kvavt och det kandes som askan hangde i luften. Vi gick hem, duschade, packade och rensade ur vaskorna. Motte Amelie m.fl pa woolshed dar vi at en sista gang. Vi at kycklingburritos alla fyra, tills vi storknade och bestamde oss for en spontanutgang. Vi drack ol, kollade och deltog i en fiskracetavling, dansade pa borden och gick sen hem. Djurrace ar verkligen Australiens grej. Sag att det ar krabbrace nan dag pa var hostelbar. Kackerlackor, fiskar och krabbor. Det tar aldrig slut..

Onsdagen blev det tidig uppgang for att ata frukost och checka ut. Vi fick saga hejda till Tessan och tog sen en taxi till flygplatsen. Slocknade som tre sma stearinljus sa fort planet lyfta och sen sov jag hela vagen till Sydney. Det kandes valdigt vemodigt att lamna Cairns eftersom det innebar slutet pa aventyret. Val framme i Sydney tog vi oss till YHA Railway Square och det kandes jattekonstigt att vara tillbaka. Vi blev an en gang uppgraderade dar och fick ett fyrarum alldeles for oss sjalva. Vi gick till Hungry Jack's och at och gick sedan pa stan och kopte med oss lite mat till veckan. Vi hangde pa rummet, spelade kort och at sushi.

Idag sov vi verkligen ut och sov som prinsessor alla tre. Vi at frukost och gick sedan ut till poolen och satt dar och forsokte fanga lite sol. Vi satt dar nagra timmar, pratade igenom resan och gick sedan in och duschade. Ikvall ska vi ata kanguruhamburgare pa hostelet och sen ska vi ga ut. Sydney ar som svensk sensommar for tillfallet sa temperaturen har ar mycket mer behaglig an i Cairns. Tror dock att det kan bli lite kallt ikvall, och det ar vi inte alls vana vid. Far val borja vanja oss, for om en vecka ar vi hemma i snoiga och kalla Sverige igen.

Kramar Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0