Malaysia

Ja, har ju gatt sadar med bloggandet. Men det har liksom inte kants sa vasentligt. Nu har vi i alla fall upplevt Kuala Lumpur i en dag. Dar shoppades det, kollades pa petrona towers som var mycket maktigare an man kan forestalla sig och sa blev vi atna av fiskar ocksa. Ni vet sant dar fish spa dar man stoppar ner fotterna sa far fiskarna ata dod hud. Trodde jag skulle do av kittel. Efter huvudstaden KL tog vi oss vidare till Long Beach pa Perhentian, en o som ligger pa den malaysiska ostkusten. Dar var vattnet sagolikt turkost och sanden magiskt vit. Som tagen ur ett photoshoppat vykort. Vi var ute pa en snorklingtur en dag. Och det var det basta jag nansin gjort tror jag. Sa mycket fint som vi fick se. Vi simmade bland hajar och skoldpaddor och sag nemofiskar lite varstans och aven en stingrocka som lag pa lur. Var guide var bast och simmade med oss oss for att visa var man bast sag alla fiskar och andra havslevande djur. Han tog var kamera, simmade ner till botten och tog massa fina kort, plockade upp sjogurkor som vi fick kanna pa och var allmant forjavla bra! Han tog oss med till en strand dar inga andra turister var dar vi kunde duscha i kallt vatten i en kalla mitt pa en liten o i ingenstans. Tro att det var skont i dryga 30-gradig varme. Kvallarna pa on spenderades forst i restaurangen pa hotellet och sedan i sangen pa var bungalow dar vi satt och spelade kort och fnissade fram till klockan var ett pa kvallen, kvall efter kvall..

Nu har vi tagit oss vidare till vastkusten och en o som heter Langkawi. Vi har hittills bara hunnit kolla lite i affarer och hittat alldeles for mycket fint, men det far nog bli lite julklappsinkop och dylikt, for vi rakade ta ut lite mycket pangar. Mer an vi behover tills den 16 da vi lamnar Malaysia for den har gangen och aker vidare till Bali. For mer Malaysia kommer det bli. Typ brollopsresa kanske.

Efter detta internetbesok ska vi ga och ta oss en valbehovlig massage. Sen ska vi duscha, ata, kopa med oss lite gott och satta oss och mysa pa rummet. Vi ar trotta idag efter en lang natt pa en kall buss.

Hoppas allt ar bra hemma!

Puss och kram, Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0