"barbra streisand & dynamite"

Det blev en ordentlig utgang. Dock utan lilla Mandis som var sjuk. Slutade pa efterfest med massa australiensare och tva norskor i ett hus utanfor Kuta. Det underholls med sang, rockstarlookalikes, bittra killar, bad i poolen och en alldeles for full norsk tjej. Sjukt kul, sjukt sjukt och tva trotta tjejer som kom med taxi klockan 11 pa formiddagen dagen efter. Livet ar hart nar man backpackar..

Dagen efter det sa blev det lugna gatan. Vi var hemma pa rummet redan tjugo i nio, hoppade i sovklader och insag att vi faktiskt inte kunde lagga oss redan. Vi tog en tur lags med gatan, gick till internetcafe och sen gick vi hem och sov. Igar lag vi vid stranden hela dagen. Sanden var stekhet och vagorna jattehoga. Efter strand, svett och sand sa hangde vi vid poolen ett tag innan vi duschade och gick ut for att ata. Vi gick tillbaka och sminkade oss, bytte om och invantade de andra skovde-tjejerna som vi festade med pa Langkawi. Nar de kom blev det liv i luckan och vi forfestade pa var terass innan vi gick till Sky garden och bjods pa gratisdrinkar. Varannan var jattestark och varannan smakade vatten. Vi dansade oss svettiga, tog en tur till Bounty, dar det var riktigt mycket jobbiga killar som inte lamnade oss ifred fast vi bokstavligt talat puttade bort dem. Lite besvikna gick vi tillbaka till Sky Garden och dansade nagon timme till innan vi 89-tjejer gav upp och gick hem och lade oss. De andra ar ju faktiskt bara 20 och orkar lite mer och lite langre an vi.

Imorse sov vi till klockan tjugo i ett, trots att vi var hemma ganska tidigt igar. Klubbarna har stanger inte fore fyra och vi var hemma redan vid tva. Vi gav tva sma tablettaskar till Mandis som har namnsdag idag och som hemma alltid blir firad pa Amandadagen eftersom hon fyller pa julafton. Vadret var ganska daligt, sa vi at frukost i godan ro och sen trotsade vi molnen och lade oss vid poolen nan timme innan vi gick tillbaka till rummet och laste lite till inan vi hoppade in i duschen..  Nu pa kvallen bjod vi Amanda pa pangmiddag med forratt och grejer pa en restaurang som hon sjalv fick valja. Det var smaskigt. Vi funderar pa att ga nanstans och ta en efterratt for att for att fira henne lite till nar vi ar klara har.

Imorgon aker vi till Gili Trawangan och stannar dar i 4-5 dagar. Vi har bara hort bra saker om detta stalle sa det ska bli spannande att se. Vi blir upphamtade fran Kedin's I redan kl 6 imorgon bitti, men inte gar vi och lagger oss for det, trots att klockan redan ar nio (!) pa kvallen. Nej nej, ar man tuff sa ar man.

Imorgon blir det nog att vi festar till det pa Gili for att fira Mandis. Det ar ju anda onsdag och vi har hort att det ska vara bra fest dar tre dagar i veckan. Mandag, onsdag och fredag..

Efter Gili blir det nagra dagar till har pa Kuta, vilket kommer innehalla bl.a shopping. Finns maaaassa fint att kopa har..

Den 6 november vantar Bangkok och sen LAOS. Tubing, beer lao och baguetter. Helt helt lovely!!

Halsa Sverige fran oss...

Kramar fran ett varmt Bali

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0