"My friends surf, but I shoot fish. I can't bother to learn how to surf, so I spend most of my time in the corals."

Bali ar lika bra som vi hade tankt oss.

Resan hit fran malaysia gick bra. Forutom att vi sag en ung mamma orfila sitt tva-ariga barn flera ganger. Jag borjade typ grata och kunde inte sta kvar. Fy fan. Vi traffade en malaysisk dam som vi blev tighta med. Hon ville dela boende och grejer, men vi kande att det inte riktigt var sa snallt att sova i samma rum som henne nar vi vill festa och formodligen kommer hem tidigt pa morgonen. I alla fall sa fick vi tag i ett skabbrum till ett hogt pris eftersom vi landade sa sent. Vi satt uppe till fyra pa morgonen for vi ville inte somna i det ackliga rummet, men till slut dackade vi och sov med lampan tand. Vi gick ut pa jakt pa morgonen och hade tur och hittade ett jattefrascht boende. Betalar typ 70 kr per person och natt for ett rum med ac. Superbra!

Vi har hangt vid poolen, stranden och bara njutit av Bali och dess innehall. Forsta kvallen tog vi det lugnt for att ladda infor gardagen da vi korde all in. Det blev forfest pa rummet med Bintang och notter och sedan gick vi till en klubb och dansade tills svetten lackade. Bast av allt ar att alla utestallen bestar av 90% killar. Vi klagar inte. Efter det gick vi vidare till Bounty dar vi traffade pa nagra skona engelsman och kollade allmant runt pa alla stolpskott runt omkring oss. For det fanns det gott om! Vi var val hemma vid halv sju pa morgonen sa idag ar vi allmant mora. Imorgon satsar vi igen. Idag blev det lite tufft, vi ar ju inte 20 langre.. Ja, forutom Amanda da.. Men snart ar hon fast i skiten precis som vi.

Massa kramar fran ett helt underbart Bali!

Kommentarer
Postat av: Linda

Tills svetten lackar? den lackade ju för fan redan innan man klivit ur duschen, haha. Sjukt kul att ni är ute o reser igen. Jag är riktigt avis! Enjoy! Puss & Kram / Linda Andersson

2010-10-19 @ 17:26:51
Postat av: Lovisa

Haha, det ar iforsig javligt sant. Men kul ar det! Svettigt, kul och massa killar. Kan det bli battre? Hoppas allt ar bra med dig. Vi far se till att ses nar vi ar hemma i Sverige igen. Vore sjukt kul!

Puss puss!

2010-10-19 @ 17:32:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0