Vang Vieng

Ja, nu ar vi i Vang Vieng. Laos utan tvekan roligaste stalle.

Sista kvallen pa Kuta beach spenderades pa sky garden och sedan pa bounty. Sa som de flesta kvallar pa Bali sag ut. Amanda gick hem lite tidigare for hon holl pa att somna pa dansgolvet och det var ganska mycket knepigt folk ute. Pa vag hem for att sova stotte soffan och jag pa tva asskona australiensare som tog med oss till sitt fina hotell. Vi satt och pratade, skrattade och larde dem svenska vid deras pool anda tills klockan var 8 pa morgonen. Vi sa hej da till Murray & Joey och sen gick vi hem och sov en halvtimme innan det var dags att checka ut fran Kedins och ta oss till flygplatsen och vidare till Bangkok. Sushimiddag och en natt pa hotell strax intill flygplatsen och aterigen till flygplatsen for att flyga till Laos huvudstad Vientiane.

I Vientiane checkade vi in pa ett stalle, Myxok. Vi slog ihop sangarna och lag pa fel hall och kom undan riktigt billigt. Vi tog sen en promenad till Scandinavian bakery dar vi slog pa stort och bestallde sallad till lunch. Verkligen gott i varmen, och sen gick vi mest runt och kollade. Det var nan speciell handelse dar for tillfallet, stag ut som en festival typ, men vi ar valdigt sakra pa att det var nagot buddistiskt. Vi njot i asiaternas sallskap och gick runt och kande oss som jattar bland alla bedjande och nyfikna. Vi bestamde oss for att ga och fika och Amanda och jag drack det godaste kaffet i varldshistorien. Joma bakery i Vientiane. HELT obeskrivligt gott. Vi drack tva stora koppar och satt och pratade om livets stora fragor lange, innan vi gick tillbaka till rummet. Sofia var trott, men koffeinfyllda som Amanda och jag var sa kunde vi inte sova an pa ett tag. Vi lag och pratade ett bra tag innan John Blund kom och hamtade aven oss. Gardagen i Vientiane sov vi ut, gick upp och at frukost (Sjalvklart pa Joma bakery sa vi kunde avnjuta kaffet) och sen gick vi till marknaden som jag och amanda besokte aven forra aret. Denna gangen blev vi besvikna och vi gick tillbaka till rummet ganska snabbt. Mina tva kompanjoner tog en liten powernap medan jag laste och sen gick vi ut och at. Sinnessjukt god chicken tikka masala med nanbrod pa samma restaurang dar vi at med Cilla, Karin och My forra aret. Mums!

Imorse gick vi upp tidigt for att duscha, ata och sen ga till True Coffe dar vi skulle bli upphamtade. Nagra timmar senare sitter vi har i Vang Vieng och har atit en sen lunch och saklart avnjutit nagra avsnitt av vanner. Ikvall gar vi val runt och kollar lite och laddar infor morgondagen. SOM vi ska tuba. Vi ska tuba sa det sjunger om det och jag langtar!!

Kanns jattekonstigt att vara tillbaka har och ga runt pa samma gator vi vandrade runt pa for ett ar sedan. Vi bor till och med pa samma stalle som sist, rummet bredvid.

Imorgon, tubing. Glom inte det!

Kramar Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0