Side Bar

Nu lamnar vi Sydney for nya stallen. Byron Bay star nast pa tur och dar ska vi titta pa surfare, sola och bada. Blir nog helt perfekt for oss tre!

Igar hade vi tankt att forst shoppa och sen lagga oss vid poolen eller ga till stranden men ingen av oss hade nagon energi, sa vi lag och laste pa rummet hela formiddagen. Laste ut Flyga Drake och kunde inte halla tararna borta. Efter det somnade jag som en stock och sen vaknade jag inte forran Sofia kom och klappade mig. Vi lagade lite mat. Som vanligt pasta med pastasas och sen blev det dusch och smink och sedan en glass innan vi gick till Side Bar dar vi tog en ol och sen ringde Erik och sa att han var utanfor sa gjorde han oss sallskap. Sjukt kul att traffa honom har borta. Han skulle hem till Sverige igen imorgon och det var kul att traffa nagon hemifran. Vi valde att testa Scubar, men det var inte lika bra som sist sa vi gick tillbaka till Side Bar dar det kryllade av killar. Vi gillade laget, det var dock varre for Erik. Det var en bra men sjuk kvall som slutade med skratt pa rummet eftersom Amanda hade den enda fungerande nyckeln till hostelet och rummet och Sofia var utelast medan vi tva var ute pa andra aventyr. Den har resan ar helt obeskrivlig pa alla satt och man kan nog inte forsta allt som hander aven om man berattar om det. I'm having the time of my life helt enkelt och jag njuter for fullt!

Idag har vi tagit det lugnt pa hostelet. Checkade ut och har sen sovit en svang i sofforna dar. Det blev ju som sagt kanske en ol for moe igar. Nu har vi atit pa Hungry Jack och vantar pa bussen som lamnar Sydney 23.00.

Kram Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0