Magnetic Island

Alla hjartans dag blev en bra kvall som vi spenderade tillsammans med ganget fran seglingen. DEt blev forst piizza och ol pa en bar. Efter det gick vi till Beaches en svang och darefter Paddy's dar det var heldott. Vi gick istallet till Mama Africa och dar var det battre drag. Vi dansade hela kvallen lang och blev stalkade av en tysk som var med pa seglingen. Han definierade mitt utseende som det typiskt svenska och forklarade att det hade med min langd och nasa att gora. Knepig kille.. Efter att vi dansat, dansat och dansat stupade vi i sang och gick upp tidigt for en sista frukost pa beaches.

Vi checkade ut och tog courtesybussen till busstationen dar vi hoppade pa greyhoundbussen som skulle ta oss till Townsville. Val framme dar fick vi vanta i en timme pa nasta farja som skulle kora over oss till Magnetic Island, eller Maggie som vi fatt lara oss att det kallas. Vi checkade in pa Base dar vi fick dela rum med fyra engelska killar och en irlandare. De var sjukt roliga och sociala sa vi gillade laget tillsammans med dem. Nar vi kommer tillbaka fran bbqmiddagen som de bjod pa sa marker vi att ACn ar trasig, sa vi gick och sade till. Alltiallogubben kom dit och skulle fixa den, da funkade den i fem minuter och sen dog den igen. Det blev den varsta natten nansin. Det var som att sova inne i ett vaxthus och en kille lade sig pa stranden och tva andra satt uppe hela natten istallet. Morgonen efter var vi inte sa muntra efter att ha forlorat sa mycket somn, men vi fick lite gratis internetacess som kompensation. Iforsig var inte det sa mycket med tanke pa att killarna fick gratis boende en natt, men det var battre an inget i alla fall. Vi tog det lugnt, spelade kort, och forsokte fordriva dagen eftersom det var daligt vader. Men det sprack upp till slut sa da lade vi oss i poolen och laste lite istallet. Efter det blev vi hungriga och satte igang med var gourmetmiddag, pasta och pastasas. Efter maten duschade vi av oss all svett och sen gjorde vi chokladbollar som vi satt och at pa vart svala rum, eftersom ACn hade blivit fixad. Killarna sag ut som fagelholkar nar de kom in o tyckte det sag ut som om vi at bajs med kokos pa. Haha. Vi lade oss i tid och njot av en god natts somn med ett varmt tacke i det kalla rummet.

Vi checkade ut och kastade i oss lite grot till frukost innan vi gick till bussen som tog oss tillbaka till farjan och mot Cairns. Nu har vi alltsa akt var sista busstur med Greyhound for den har gangen for igar kom vi fram till Carins som ar vart sista stopp forutom Sydney, dit vi ska flyga i borjan av mars. Vi blev hamtade och checkade in pa Njoy dar vi fick dela rum med en annan tjej. Vi bestamde oss for att ga och ata och McDonalds var det narmsta sa det fick det bli. Efter det gick vi tillbaka for att duscha, gora iordning oss och forfesta pa rummet. Efter att ha vantat pa att regnet skulle sluta tog vi oss bort till gilligans dar det var ovantat dott. Vi dansade och hade kul anda bland massa nordar och till slut blev det lite mer folk. Vi dansade med ett norskt killgang som uppenbarligen var mer sugna pa oss an vad vi var pa dem, men vi underholl oss med dans och sen kom ett australieniskt gang och borjade pocka pa uppmarksamheten. Det sjukaste var att det var en tjej som kommer och lagger in stoten. Hon flirtade som fan med oss och sen drog hon dit hennes lillebror och hans kompisar. Gardagskvallen var verkligen en sjalvfortroendeboost, sarskilt nar en straight (?) tjej kommer fram och sager att vi ar sjukt snygga och att andra tjejer inte kunde mata sig med oss. Efter att norska ganget och australiensiska ganget battlat lite sa slutade det med att vi foljde med australiensarna pa efterfest i deras hus dar vi skulle ha poolparty. Valdigt fint hus som sag ganska lyxig ut. Lillasystern vaknade och joinade oss andra nere vid poolen. Vi satt och pratade och skrattade och drack lite ol innan killarna borjade brottas ( som killar alltid gor ) och en av killarnas armbage gick ur led sa de fick vacka mamman som fick ga upp och kora in honom till sjukhuset. Helt sjukt avslut pa en san kvall. Storasystern ringde taxi som kom och hamtade oss och sen betalade en av killarna den. Det var en lag bit in till vart hostel. Snalla manniskor, men de tyckte nog att det blev ett lite pinsamt avslut pa den kvallen, och inte alls som de hade tankt sig. Men helheten av kvallen blev bra i alla fall, och det ar ju skont. Idag sov vi lange och sen har vi bara tvattat, last och gatt till ett kopcenter dar vi at sushi och kollade pa armband. Dar inne motte vi Evelina och Oscar igen sa vi stod och pratade med dem ett tag.. Imorgon ar det dags for Cape Tribulation dar vi bl.a ska fa aka pa krokodilsafari. Det ska bli spannande! Vi ska aven stanna en natt i Port Douglas som ska vara jattefint. Vi haller tummarna for fint vader. Nu ar det exakt tre veckor tills vi ar hemma igen. Usch vad trakigt.

Kram Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0