THAI THAI

Koh Tao var ju precis som forvantat. Underbart, mysigt, livemusik varje dag, strandhang, lotushang, choppershang och allt man kan tanka sig. Vi larde kanna nagra av vara grannar, Neil och James fran London och hangde med dem en kvall efter vi tagit en valbehovlig massage och stotte pa dem dar inne. En annan kvall hangde vi med Marcus och Alex fran Australien och sen stotte vi pa Umeakillarna fran Full moon som ocksa stod for bra sallskap under en kvall. Alltsa, Koh Tao har de basta grillspetten i varlden, basta atmosfaren i Thailand och basta pizzan genom tiderna. Det kan helt enkelt inte bli fel.. Lite fail pa mig och Amanda som struntade i dykningen, men nu har vi ju annu en anledning att aka tillbaka till Thailand. Inte helt oigenomtankt alltsa..

Nu ar vi pa Phi phi och har varit har i fem dagar. Phi phi ar ju inte heller ett stalle att forglomma. Grym fest, trevliga manniskor och vi har stott pa alla mojliga som vi lart kanna under tiden i Asien. Massa folk fran tubingen och man blir ju bara mer och mer sugen pa att aka tillbaka till underbara Vang Vieng. Igar underholls jag och Amanda av tva goteborgare medan Sofia lag hemma och var sjuk, vi hade satsat pa chillutgang, men det slutade med sjukt billig middag pa Papaya och sen drog vi ner till stranden till Anna. Det blev mycket skratt som vanligt nar man ar lite runt under fotterna och pa en strand i Thailand. Vi har stott pa englands absolut kortaste kille, som inte hade ett ansikte som passade ihop med hans lilla kropp. Vi har hangt med Anna Petersson som vi larde kanna i London som ar har och jobbar.. Phi phi har mer eller mindre kants som hemma helt enkelt.

Igar bokade vi flyg mellan Phuket och Chiang Mai dar vi ska mota upp Oliver & co som kommer dit inom nagra dagar. Vi ska trotsa var radsla for djungelhang och aker med dem pa trekking. Ska bli sjukt kul att ses igen, vi kom pa att det har gatt ett halvar sen vi sags sist sa det kan inte bli annat an bra.

Hoppas allt ar bra. Nu ar det ALLDELES for kort tid kvar har i Thailand. Fyfan.

Ses snart!

Puss & kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0