Vientiane

Ja, pengarna av finskan sag vi inte roken av. Knepig tjej det dar. Men livet gar vidare har i Laos och vi har nu vart i Vientiane i tva natter. Bytte till ett annat guest house eftersom det andra var alldeles for dyrt. Bytte verkligen ner oss, men vi betalade en tredjedel av vad vi gjorde innan, sa det var det vart.

Glomde forresten att beratta att vi hade var forsta kackerlacka i vart rum i Hanoi. Peppar peppar, sa har vi inte rakat ut for nagra ackliga kryp eller djur an. Inte i rummen i alla fall. Vi satt uppe flera timmar och spelade kort pa kvallen  for att se om den skulle komma fram ur listen i vaggen, dar den hade gomt sig.

For att komma till en av de roligaste handelserna sa traffade vi Cilla, My och Karin igar. Var sa javla roligt sa det var obeskrivligt. Jag gick in pa mailen av en ren slump och sag att my hade skrivit att de hade forsokt ringa massa ganger men det funkade inte, for de var namligen i Vientiane de med. Sa vi forsokte fram amandas telefon, men det funkade inte heller. Blev lite besvikna, men jag kom pa snilleblixten att ringa fran Skype o da fick vi tag i dem. Sjukt kul, vi bestamde traff pa ett stalle 40 minuter senare. Nar vi val skulel ga dit var jag skitnervos. Aslojligt att vara nervos for att traffa nagra av mina narmaste kompisar som jag kant i 8 ar. Men sa blev det iaf. Sen narmade vi oss o sa sag jag My och vi bara sprang fram till varandra och skrek o kramades och lojlade oss sa som bara fjantiga tjejer kan. Sen kom Cilla & Karin springades ocksa och det var sa befriande att traffa dem. Amanda var ocksa sjukt taggad infor motet o sen beratta My & co att de ocksa hade vart skitnervosa. Haha. Tokigt det kan bli ibland. Iaf sa gick vi upp en snabbis till vart rum sa vi fick gora iordning oss lite, sen satte vi oss pa en restaurang o bestallde in lite mat och en del ol sa satt vi och pratade lange. Anda tills vi blev omringade av tre asiater som satt o tog pa en o sa miiiss, miiisss, whas yorr neeem? Usch, vi gick darifran illa kvickt o forsokte hitta ett nytt stalle att ga till men den har stan ar verkligen helt dod nar det kommer till festandet. Sa det gick sadar. Gick runt lite innan vi bestamde oss for att ga hem o sova.

Pigga och uppe redan 07.15 idag packade vi ihop det sista och gick till Skandinavian Bakery for att ata frukost o nu sitter vi har efter att ha bokat en flygbiljett mellan Vientiane och Bangkok. Vi ar inte sarskilt duktiga pa backpackerlivet, utan gor det ganska bekvamt for oss. Men det kan det vara vart nar man har ont om tid och ar lite bekvam. Nu ska vi tillbaka till rummet o borsta tander o checka ut o sen ta bussen till Vang Vieng. Nu ar det tubing som galler. Har hort att det ar sjukt kul, men helt galet. Sa forhoppningsvis har vi mycket att se fram emot.

So long,

Kram Lovisa

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej lilla Lovis,

Bra att ni bokade flyg till Bangkok och kul att ni traffade Era kompisar. Ha det sa bra pa tubingen. Vi hörs mer.

Puss och kram

Pappa

2009-11-26 @ 07:53:52
Postat av: evelina

hahaha sjukt kul lovis! kan bara se er tva sitta dar i sangen och skaka! va kul ni verkar ha det! ar sa javla nojd nu for vi sitter namligen fast har i loja i fyra timmar till innan vi kan byta buss for att korsa gransen till peru sa ja har massa tid att lasa din blogg, vilket ja annars inte riktigt hunnit med!! saknar er!! halsa alla!

2009-11-29 @ 02:40:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0