Sol & bad i Sihanoukville

Igar var vi och tittade pa forintelselagret Toul Sleng dar de torterade och dodade over tva miljoner manniskor for bara 30 ar sedan.. Efter lunch akte vi vidare till avrattningsplatsen Killing Fields dar vi fick reda pa att de holl sma bebisar i fotterna och slog dem mot ett trad tills de dog. Fruktansvart hemskt och man kunde inget annat an att bli berord. Efteratt var privata tuktukchauffor tagit oss tillbaka till Lotus Bright Guesthouse vilade vi, duschade och gick sen ut och at pa ett italienskt stalle. Vi kopte en lonely planet och gick sedan tillbaka till rummet och lag och pratade ett bra tag.

Imorse var det tidig uppgang, hamting 06.30 for att sedan aka med buss till Shanoukville som ligger vid kusten. Val framme efter 4-5timmar sa star det 1000 tuktuk-chaufforer runt en i en ring och tjatar pa en.. INTE populart! Vi akte till ett guesthouse vi hade last om, men eftersom det var fullt sa rekommenderades vi till det bredvid vilket ar jattemysigt och ac och allt for bara 15 dollar natten. Vi gjorde iordning varsin strandvaska for att sedan inse att det precis borjat osregna.. KUL tankte vi men vi gick ner och at pa restaurangen och hoppades pa battre vader eftersom vi kom pa att vi inte ens atit frukost. Solen kom fram och vi gick ner till stranden och var dar i nagra timmar och bara njot, solade och badade. Som vi har langtat! Nu ar vi nyduschade och ska ata nanstans hade vi tankt, sen kanske det blir en drink nagonstans.

Fick en uns av hemlangtan forut, sa saknar min familj!! Men har ar det underbart ocksa, och jag njuter av varenda minut! Speciellt nu nar vi ar i Sihanoukville, vilket ar ett mycket mysigare stalle an de tidigare..

Hors snart igen. Ska lagga upp bilder. Har lagt over dem fram kameran nu, men det ar supersegt att ladda upp bilder har pa bloggen och pa facebook ocksa.. Det kommer, hall ut!

Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0