koh phangan

Blir en snabb uppdatering sahar dan fore dopparedan.

Amanda och jag bestamde oss for att aka till andra sidan for att fira jul med det andra ganget, sa i forrgar kvall hade vi en sista kvall med Robin Hood, Tommy, Isa och Emelie med middag och sen fest. Blev en bra kvall, men inte mycket somn. Efter tre timmasr var det dags att ga upp for att ga till piren och aka mot koh phangan. Blev forseningar hela dagen och vi var inte framme forran 21.00, forsta gangen jag traffar nan fran trakterna nar jag stotte pa en kille fran falkoping pa bussen. Men for att aterga till saken sa akte vi till stallet dar de andra bodde och tog en snabb dusch och hittade dem sedan sittandes pa stranden glada i hagen. Vi gav oliver lite presenter fran oss och de andra killarna och det var sjukt kul att se dem igen. Trots att vi bestamt oss for en tidig kvall akte vi med till Haad Rin stranden for att festa lite med de andra. Oliver fyllde ju anda 20 tankte vi och lag inte i sangen forran halv tre. Men vi var nyktra och fina och hade roligt anda.

Idag har bara vart en chilldag da vi legat vid stranden, dock utan sol i sikte, och bara pratat och skrattat. Ikvall blir det formodligen filmkvall hr for att ladda infor morgonedagen som vi ska forsoka fa till sa bra som mojligt. Det blir julklappsbyte och mat och mys och sen halfmoonparty pa stranden pa kvallen. Det blir nog en bra dag, trakigt att inte traffa familjen bara. Men pappi har lovat mig julmat och att alla ska samlas nar jag kommer hem, och det ar ju bra!

Nu ska jag ta en dusch och sen blir det en lugn och fin kvall. Mahanda julklappskop om de andra tar tag i saken.

God Jul till er, saknar er!

Kramar Lovisa

Kommentarer
Postat av: ev

guud va gott ni vekrar ha det gummsan!



horde om karin, gud va laskigt! skont att hroa att ni mar bar ialla fall! saknar er!! god jul och halsa amanda grattis grattis!

2009-12-25 @ 19:39:01
Postat av: ev

guud va gott ni vekrar ha det gummsan!



horde om karin, gud va laskigt! skont att hroa att ni mar bar ialla fall! saknar er!! god jul och halsa amanda grattis grattis!

2009-12-25 @ 19:39:39
Postat av: Maja

Gud vad underbart att vara utomlands nu..

2009-12-25 @ 19:59:19
URL: http://mcaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0