chill out

Carro har antligen natt oss och idag har vi bara legat och glassat pa stranden. Underbart. Fick nagra danska sma vanner pa ca 8 ar. De gav oss stenar, snackor och koraller. Koh Lanta ar nog inte stallet for oss, alldeles for dott och inta alls mycket backpackers. Bara par och barnfamiljer, de flesta svenska.

Igar var det meningen att Amandis och jag skulle kolla utelivet har pa Koh Lanta, men utan energi efter att ha legat i solen hela dagen blev det en snabb middag och sen blev det att ga tillbaka till var bungalow for att spela kort och ta det lugnt. Vi har haft lite rehabilitering pa gang nu innan vi kommer till Phi phi.

Imorgon aker vi dit och vi har hort valdigt mycket bra om den on sa vi haller tummarna for att det blir supermysigt. Har boende med pool klappat och klart sa imorgon blir det poolhang innan vi forsoker festa till det igen.

Har bprecis pratat med min lilla mams och det var skont att hora hennes rost igen. Nu ska vi aka in till marknaden och titta vad vi hittar, sen blir det middag.

Hors snart igen

Kram Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0