avsked, apor och somn

Strandhang blev det och roligt var det.. Eftersom jag var ensam lamnad av mina tva kompanjoner och mitt lokalsi nne inte ar pa topp sa hittade jag inte hem efter stranden i morkret. Som tur var traffade jag Andree och Faxe, sa jag kunder sova dar i vantan pa ljuset. Jag gick hem sa fort jag vaknade for att packa och sen byta boende. Vi bodde alldeles for langt bort fran allt och hittade ett boende som var halften sa billigt, dubbelt sa frascht och med AC och skona sangar.

Dagen efter var vi pat igen. Efter stranden unnade vi oss bade pedikyr och massage och fick lite thailandska vanner. Vi gick hem, fixade i ordning oss, at och sen var det strandparty igen. Eftersom Carro sop bort varan nyckel under kvallen sa kom vi inte in i vart rum, men som tur var hade vi traffat en vanlig manniska som erbjod oss sovplats. Varmt och trangt, men bra mycket battre an att sova i trappan. Sa morgonen efter gick vi hem, fixade en ny nyckel och sen somnade jag och Carro medan Amanda gick till stranden.

Efter fem timmars somn kande vi oss sega. Sa det blev en dusch och sen mat pa en svensk restaurang. Efter det gick vi till grabbarna grus och hade lite balkonghang. Lekte namnlekar i brist pa annat och fick hora namn som Ingolfur och Folpe. Jag havdar att, sa kan man inte heta! Efter att vi sagt hejda till killarna som lamnade on idag gick vi tillbaka till rummet och spelade kort. Nu kommer det bli ensamt igen att bara vara vi tre, och annu ensammare sen nar Carro lamnar oss for att joina killarna pa Koh Phangan over jul. Men vi biter ihop och njuter vidare har pa Phiphi. Idag har vi vart ute pa en battur hela dagen. Akte bl.a till Maya Bay, dar filmen the Beach spelades in. Vi hade dock lite otur med vadret och det var ganska disigt hela dagen. Det roligaste som hande under dagen var nar vi var pa Monkey Island. En o dar det kryllar av apor. Smarta apor. Vi satt och solade lite och sag en apa narma sig. Sen satt han och kollade pa min pase dar jag hade alla mina grejer, i samma stund inser jag att han siktat in sig pa chipspasen som jag har dar i. Jag skriker Nejnejnej och i samma stund tar apan chipspasen och springer ivag for allt vad han ar vard. Vi skrattade sa vi holl pa att do. Apan satte sig i ett trad, oppnade pasen och at upp chipsen. Han bjod de andra aporna pa lite chips ocksa.

Nu ska vi hem och sminka oss. Sen bir det mat och utgang, for igar var en valdigt lame kvall sa vi har lite att ta ikapp.. Hoppas att vi stoter pa Robin Hood och Tommy som nu kommit till on. Carro traffade aven lite vanner hemifran, sa forhoppningsvis har vi sallskap hela kvallen.

Saknar er dar hemma, nu ar det mindre an en vecka kvar till jul!


Kram Lovisa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0